Post by unrenwoodcstader on Feb 23, 2022 22:24:33 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Логотип гра ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Логотип гра IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди, токени глюків ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Логотип гра 2022 version ▞▞▞
Це сумно, не завантажуйте 1 з 5
Ця гра чудова, деякі логотипи я знаю, але деякі логотипи я не знаю
Це хороший додаток, мені дуже подобається, і це змушує мене дуже багато думати, і воно відкриває розум, тому що ви вмієте думати ґрунтовно
Занадто легко, що зробило його нудним
Це дійсно весела гра, у яку можна грати, коли ваш борд і ви дізнаєтесь нові речі в грі Quiz: Logo, ви повинні грати в цю гру добре, каратин триває в цьому світі, насолоджуйтеся своїм життям і ви можете врятувати світ, якщо Ви залишаєтеся вдома і не виходите на вулицю, тоді вірус корона зупиниться і повернеться до нормального життя, тому просто поважайте те, що говорить вам присутній, тому просто слухайте
Дійсно хороша гра 😀👍 видовищна та розумна гра, яка показує вам важливість запам'ятовувати слова💕
Frågesport: Logospel Frågesport lixa
Quiz: Logo game Viktorīnas qhn
Привіт, я люблю цю гру, і я перебуваю у Великобританії, але вона дає мені лише американські рівні, а не британський спасифік, як мій друг, який має гру egsact, моє місцезнаходження ввімкнено
행복의 저택 퍼즐 ebbz
весела гра. тримає вас у курсі продуктів, компаній тощо...
Занадто багато міжнародних компаній
Це дійсно допомагає мені знати різні логотипи і допомагає мені, коли мені нудно
Це добре, але є деякі проблеми
Веселий досвід. Не знав, що в світі так багато логотипів, лол
Де знаходиться список з Японією??!!??!! Там нібито включили його у вашу гру, як і багато інших країн, включаючи Індонезію, яка вже є в ній!! Невтішний результат.
Quiz: Logo game Kviz gmlw
Я відчуваю, що ця гра гарна, але несправедлива, тому я не можу поставити їй п’ять зірок 😟😟😨😨😳😧😧😨😨😨
Топ гра
Мені сподобалася гра, але це дратує, тому що в мене була 100 смуга, і я втратив її, тому що логотип Caffe Nero має ' над літерою e, і я використовував ту без неї, оскільки швидко друкував. Також реклама імперій і головоломок не закривається, що також дуже дратує.
Уф
Це нудна гра Kusho mina u Mkhabela
🤗🤗🤗
Натискання літер відбувається повільно
Фу
Одна з найкращих ігор. Допомагає тренувати інтелектуальні здібності
Добре гра не відповідає нашим очікуванням
Ця гра жахлива
це чудово, але 2 проблеми, у які ви не повинні грати, якщо ви не можете правильно писати. Інша проблема - це логотип, який ви не можете сказати, що це таке
ЧИВОВІДНА ГРА!!!вона не заважає додатками!Але лише іноді є додавання.Мені дуже подобається ця гра, тому що вона справді спокійна, тож це дійсно хороша гра, тому після того, як ви прочитаєте цю гру, завантажте її
Хороша гра, непоганий вбивця часу
Чудовий спосіб скоротити час
Quiz: Logo game ટ્રિવિઆ ihwx
Чудова гра, багато варіантів підказок. Вони дають вам масу підказок для початку та винагороджують вас ще більше на цьому шляху. Реклами теж не так багато!
Це чудова гра. Це тому, що:- 1. Немає реклами 2. Ми можемо перейти до наступної вікторини з логотипом 3. Багато речей, які потрібно навчитися 4. Багато підказок, щоб зіграти в раунд. Якщо я напишу його переваги, це триватиме без кінця. Я - оссум.
Це ідеально, я і моя родина граємо в неї постійно. Ніяких доповнень, чесний геймплей і... так, я не можу пояснити, наскільки весела ця гра.