Post by unrenwoodcstader on Feb 23, 2022 22:15:00 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מוד יותר משאב ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Force: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
מאז העדכון האחרון, המשחק קורס 15 שניות למשחק. אנסה שוב אחר הצהריים... לא תוקן = הסרה
משחק מאוד מרגיע אבל איבדתי את 500 יחידות היהלומים הירוקים שלי שנאספו כדי להתפתח לשלב הבא בדיוק ככה. צריך שיפור בתחום הזה.
Falcon Squadron: Alien Shooter Arcade emy
אוהב את המשחק...שונא את העובדה שהוצאתי עשרים דולר ואף פעם לא קיבלתי עליו כלום במשחק, כתבתי עליו ואף פעם לא קיבלתי כלום בחזרה. יהיה הדולר האחרון שהוצא ויסיר את המשחק. שלא לדבר על לתת לעוקבים שלי לדעת בשמות האחרים שאני הולך לפי שהם כנראה צריכים להוציא על משהו אחר.
טוב לשחק אבל צריך עוד תגמולים
העדכונים החדשים לא ממש טובים, אני מחובר בכוח בעזרת VPN, אני גם לא יכול להתחבר לשרת במהלך המשחק ולהשתמש בתכונות המשחק
באינטרנט זה מאוד איטי & מטריד.מודעות לא נתנו פרס.
Adventure Reborn: příběh Dobrodružné kxsc
שיבוט גאלאה די טוב. בדיוק ברמת הקושי הנכונה כדי לשמור את זה מאתגר מבלי להיות מתסכל.
יפן
אני אתן לך חמישה כוכבים כי אני מאוד נהנה לשחק במשחק הזה. עם זאת, חלק מהרמות הן רבות מדי (תוספת) וקשה להפיל חלק מהבוסים! מי שרוצה להיות תקוע/באותה רמה במשך שלושה, ארבעה, חמישה חודשים...אני לא! אתה תעשה יותר מדי!
לאחר השדרוגים האחרונים נאלצתי לשנות את הדירוג של המשחק הזה, היה נהדר בהתחלה אבל עכשיו כמעט בלתי אפשרי לשדרג ספינה, מל"טים וכו' בלי להוציא טונות של מזומנים, מאוכזב מאוד!!!
אל תוריד את המשחק הזה! עכשיו משתלם לשחק, למשל יידרש יותר מ-150,000 אבני חן כדי להפיק מקסימום ספינה אחת, ועוד יותר מ-40 מיליון זהב, כלומר עבור ספינה אחת! זה יעלה מעל 9,500 פאונד אם תרכוש את החבילות שלהם במשחק!!! זה רק עבור ספינה אחת, יש עשרה בסך הכל, פלוס עשרה מל"טים, פלוס שבע כנפיים. אתה יכול לטחון עבור אבני החן והזהב בכל יום במשך שעתיים, אבל היה משיג רק 100 אבני חן ו-100,000 זהב (אם כל הספינות כבר היו פתוחות), זה היה מקסימום ספינה אחת בארבע שנים. אז יש כרטיסי ספינה/מל"ט/כנף שאתה צריך לאסוף או לקנות ומנועים נוסף על כך. תאמין לי חסוך את הזמן שלך ומצא משחק אחר שלא פורסם על ידי Onesoft! העצה הזו היא ממישהו ששיחק במשחק במשך שלוש שנים והשינויים האחרונים והמתמשכים שלהם הרסו את ההנאה, ראה את כל הביקורות האחרות האחרונות של כוכב אחד.
משחק מהנה מאוד. הם פשוט תיקנו את זה כך שיעבוד על אנדרואיד 12
היה משחק מהנה וטוב להתחלה. חבל שזה כל כך חטיפת כסף. יכול להגיע רק עד כה, ואז זה הופך לבלתי אפשרי ורוצה כסף אמיתי עבור שדרוגי אוניה. אל תבזבז את כספך!
שיניתי לאחרונה את הטלפון שלי, ביצועים נחמדים, אבל מספרי כרטיסים במתנה או בהצעות ללא תשלום דורשים יותר כדי להתחרות ברמה גבוהה יותר, כמו גם מטבעות זהב. אם יש לך התקדמות מוקדמת, המשחק יהיה גם אטרקטיבי.
המשחק ממשיך להתפתח. זה יכול להיות כיף להפליא ועם זאת מתסכל מכיוון שחייבים להישאר חדים ולעולם לא להיות שאננים.
Falcon Squad: Galaxy Attack อาร์เคด jxok
שיחקתי במשחק הזה יותר משנתיים. בהתחלה זה כיף, אבל כשמגיעים לרמות הגבוהות זה כמעט בלתי אפשרי להתקדם. אתה צריך שדרוגי ספינה כדי להתקדם והם צריכים כמות אדירה של אבני חן וכפי שאתה יכול לנחש קשה להשיג אבני חן. אם רק המפתח היה פחות חמד למזומנים ויותר נדיב בתגמולים זה היה יכול להיות משחק טוב מאוד. אלא אם כן אתה מתכוון להוציא הון תועפות על המשחק הזה, שחקו עד רמה 60 ותמצאו משהו אחר.
זה יכול היה להיות משחק יריות נהדר. אבל למה זה מפגר כל כך במהלך משחק רגיל? הוא לא משתמש באינטרנט במהלך משחק רגיל, נכון? אבל זה מפגר הרבה. יתר על כן, זה נהיה פתאום ממש קשה כשאתה מגיע למצב רגיל ברמה 22. בנוסף, ההתקדמות תהיה כל כך איטית מכיוון שאתה רק מעט מאוד חיזוקים במהלך המשחק, שלא כמו ברמות נמוכות יותר. כמו כן, אתה מקבל סך של מטבעות של פחות מ-100 או 150 למרות סיום השלב ללא רבב. סך מטבעות נמוך גם כאשר עושים מצב קשה.
אהבתי את המשחק עד שלא הצלחתי להתחבר לשרת הוצאתי 3,000 דולר בחודש אחד ועכשיו אני לא יכול להשתמש באף אחד מהתגמולים שרכשתי כי אני לא יכול להתחבר לשרת מאוכזב מאוד.
אני אוהב יריות, ויש לזה נגיעה נחמדה של אסכולה עתיקה, אבל כמות ההשחזה מאלצת אותך לשלם מאסיבית, כדי לקבל התקדמות היא פשוט גסה. אפילו עם כל הפרסומות, לא אכפת לי לשלם או לקנות משחק שאני אוהב, אבל זה רק קצב לווייתנים. לא תודה.
זה יהיה שימושי אם אדע מה אני עושה כשאני משחק במשחק הזה, לא מבין חצי ממנו עדיין כיף💎 ולא קשה מדי
אתגר, ללא הפגם הבלתי נמנע (הצפוי והמשעמם) במשחקים המבוססים על התבנית בסגנון ארקייד, לפיה כוחות האויב הופכים עצומים באופן אקספוננציאלי במספר ובמגוון של כלי נשק וסכנות, והולך והופך בלתי אפשרי להביס או אפילו להתגונן מפניהם. יכול להיות מבחר רחב יותר של כלי נשק זמין, ומגוון גדול יותר של חלל-נוף, ירחים, כוכבי לכת, חלל וכן הלאה, עבור "שדות קרב" וכו', אבל, באופן כללי, משחק מגניב מאוד...
זהו יריות חלל מהנה בבית הספר הישן עם אירועים, מצב PVP וספינות שונות לפתיחת הנעילה, אבל כדי לפתוח את רוב הספינות האלה תצטרכו לטחון כמו לעזאזל, לראות המון מודעות כדי לאסוף עוד זהב/אבני חן, או לשלם כסף אמיתי. עדיין כנראה אחד ממשחקי הנייד הטובים ביותר ששיחקתי.
אני מוצא את זה די קשה לעבור את שלב 37 במחזה חג המולד או האינסופי. אני מקבל משחקים שבהם אני לא מקבל פעמוני חג המולד או מתחזק לחלוטין. וכשאני מגיע לרמה 37 אין סיכוי שאוכל להימנע מלהיהרג. אני אפילו לא יכול להרוג את הדמות החלשה ביותר שלא לדבר על להרוג אף אחת מהדמויות הגדולות יותר. זה לא משהו של פעם, זה תמיד אפילו עם ספינה משודרגת כמעט לחלוטין. אם אתה יוצר משחק שאף אחד לא יכול לנצח אתה יוצר משחק שאף אחד לא רוצה לשחק...
אני נהנה מהמשחק למרות הפרסומות הרבות. לפחות זה לא אמר לי שאני צריך לחכות למחר כדי לשחק. אני לא גיימר אבל כיף לשחק ולראות את הגרפיקה אלא אם כן אתה מתכנן לבזבז כסף על המשחק רק דע שייקח הרבה זמן להשיג ספינות חדשות או להפעיל אותן. הרבה משחקים באותם דברים שוב ושוב כדי לאסוף מטבעות
משחק ממש נחמד גרפיקה טובה, בקרות נחמדות, כל כך הרבה אירועים יש לשחק, אנחנו יכולים לשחק את המשחק הזה גם עם החברים שלנו, אנחנו יכולים לשחק בו כקבוצה גם זה באמת משחק נחמד אבל בעיה אחת של ספינת החלל היא יותר אני מבקש המפתח בבקשה עשה משהו עם העלות הגבוהה הזו.
אני מודה שבעוד שהמפתחים צריכים להרוויח כסף, צריך להיות מסוגל לקנות מטוסים חדשים על ידי משחק מספיק זמן והרווחת מטבעות. אחרי נקודה מטבעות הם חסרי תועלת ואתה צריך את אבני החן הירוקות, שניתן לצבור רק על ידי צפייה בפרסומות בעיקר. לרוב המטוסים צריכים להיות קלפים שתלויים במזל. כמו כן, לעולם לא ניתן לגשת לכנפיים כי זה פשוט קשה מדי. זה עצוב שמשחק עם משחק כל כך טוב רצוף מזימות להרוויח כסף.
ובכן...המשחק הזה הוא עכשיו כוכב אחד..אני מרגיש כאילו קרעו אותי רע!. הזבל הוא זבל רגיל אפילו בלב 14. הלוואי שמעולם לא הורדתי את המשחק המטופש הזה!! אנשים...אל תבזבזו את ה$$$ שלכם, זה לא שווה את זה
המשחק הוא ארקייד מרגש shoot em up. מזכיר לי גרסה שלמה יותר של כמה משחקי ארקייד. תעסיק אותך כמה חודשים. יש לו קיר עלות. יש נקודה שבה אתה צריך להתחיל לשלם כדי להתקדם טוב או שזה טחינה איטית.
המשחק קופא, בתגמולים האקראיים מקבלים רק חלק ממה שהמשחק מציע. אבל הם בטוח מנסים לגרום לך לרוקן את הארנק שלך לשדרוגים כדי להתחרות או לבנות את הספינות שלך. שיניתי את דירוג 5 הכוכבים שלי ל-2 עד שאראה סיכויים טובים יותר לתגמול בחלק האקראי של המשחק. שאלתי פעם אחת כמה פעמים הם באמת נתנו את ה-1000 אבני חן או את ה-500 כמובן שהתפוצצתי ללא תשובה. אם שיחקת זמן מה אתה יודע שאני אומר את האמת, רק אומר
משחק נהדר אוהב את הגרפיקה שקל לנצח בכל כיף
אז קיבלתי מודעה וזה היה המשחק הזה אבל לא יכולתי לצאת מהמודעה בכלל
זה משחק סביר למרות שאתה צריך לצפות בהרבה מודעות וידאו כדי לצבור פרסים ויש לך סבלנות לעבור על קטעים שהושלמו פעמים רבות כדי לבנות תגמולים אלא אם כן אתה רוצה להוציא הרבה כסף.
מתחיל ממש קל ואתה מקבל הרבה דברים בחינם בהתחלה. לאחר מכן הוצא את כרטיס האשראי שלך אם אתה רוצה להתקדם בקצב סביר במשחק. שדרוגי ספינה עולים לך הרבה. אתה צריך לקנות ספינות ואבני חן כדי לעדכן את הספינות שלך. 2 רכישות שונות ללא אפליקציה לשדרוג ספינה. אחד לא טוב בלי השני. קראתי דירוג של בחור אחד והוא הודה שהושקעו לו 5,250.00 במשחק הזה. היו מוכנים המשחק הזה יכול להיות מאוד ממכר, שם הרכישות ללא אפליקציה יכולות להיות יקרות מאוד.
אני אפילו לא מתכוון לתת כוכב אחד כרגע. כשהתחלתי לראשונה המשחק היה כיף ותחרותי מאוד. ברור שיש רכישות בתוך האפליקציה, אבל לא היית צריך לקנות אלא לקח לך יותר זמן. המשאבים היו טובים אבל אז הגיעו כמה תיקונים וזהב ואבני חן הפכו לשלם כדי לשחק. העצה שלי היא לגנוב ברור. אני רק נתתי את זה כוכב אחד כי זה לא נותן לי לפרסם.
כיף מהיר ללא הפרעות לפרסומות. קל לשימוש
היי, קיבלתי טלפון חדש, התקנתי את המשחק, התחברתי דרך הפייסבוק שלי אבל לא עבד, בבקשה עזרו!
אמור להיות כמו משחק הארקייד הישן. הא! לא אותו דבר כמו שפורסם. אל תקרע אנשים!!
רעש אבל כל כך הרבה תקלות...
Galaxy Force: Alien Shooter Žaid. automat. uwcq
הצילומים של בית הספר הישן והטוב, אבל... ... בשלב מסוים בסופו של דבר נאלצת להשקיע בתגים, חיזוקים וכדומה (אחרת אתה לא יכול להמשיך). באותו מחיר של עדכון כלשהו יכולתי לקנות משחק שלם. לכן רק 4 כוכבים.
מצויין