Post by unrenwoodcstader on Feb 23, 2022 22:08:25 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slingshot Smash-Shooting Range ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slingshot Smash-Shooting Range IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک سکه ها ▞▞▞
▞▞▞ Slingshot Smash-Shooting Range 2022 version ▞▞▞
スリングショットスマッシュ:射撃場 アーケード hihi
من عاشق این بازی هستم. اما همچنان یخ می زند که من را غمگین می کند.
عالیه.ممنون.سن من.fuorteen.tankes.pir.good.mouch
خوب است فقط مانند 3 سطح بازی
Slingshot Smash : stand de tir Arcade wxx
تکراری
متوسط میتوانید به توسعهدهندگان بگویید که وقتی نمیتوانند به درستی «بازنده» را تلفظ کنند، اهمیتی نمیدهند. Looser نوشته نمیشه!!!
اگر بعد از هر سطح اضافه نمی شد، Hit بازی خوبی بود.
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Vaidmenų žaid. nlr
این یک بازی فوق العاده است به خصوص با به روز رسانی با ساختمان ها و علائم جدید، اما شاید املای "looser" به "بازنده" را اصلاح کنید.
در ابتدا به عنوان یک اتلاف وقت 2 دقیقه ای خوب است، اما تبلیغات به طور فزاینده ای مزاحم می شوند، تقریباً بعد از هر سطح آگهی دیگری دریافت می کنید. بنابراین حذف نصب امروز.
بازی متوسطی که توسط تبلیغات کشته شد. فقط حدود 10 دقیقه قبل از حذف آن را روی تلفن داشتم. تقریباً 7 دقیقه از آن دقیقه تبلیغات بود
به نظر من Slingshot یک تجربه بسیار سرگرم کننده است، بازی عالی با گرافیک فوق العاده که کاملاً شبیه به بازی های قدیمی آتاری و آرکید است. اما یکی از بهترین چیزها در مورد Slingshot این است که شما مجبور نیستید برای پیشرفت پول خرج کنید، فقط چند تبلیغ خوب را تماشا کنید و من اصلاً آزاردهنده نیستم، من بازیهای دیگری را میبینم که از این طریق دوست دارم. در کل Slingshot سرگرم کننده، فوق العاده باحال، بسیار خانواده پسند و مناسب برای همه سنین است. من این بازی را به طور کامل به همه توصیه می کنم. با تشکر از توسعه دهندگان
باز هم تبلیغات سرگرم کننده اما بسیار زیاد. تبلیغات بسیار زیاد که بدون شک با بهانه های خسته قدیمی قابل توجیه هستند. بله، توسعه دهندگان، اما آزاردهنده کردن آن ها به طوری که بازی حذف شود، شی را شکست می دهد، اینطور نیست؟
گرافیک بد
بازی خسته کننده ساخته شده برای کودکان. سخت تر نمی شود
این بازی خیلی خوبه چون آپشن ها هم تو بازی هست و بازی خیلی قشنگه
خیلی عالی من دست سازندش رو بوس میکنم
بازی بد
این بازی قابل تحمل است. شما می توانید پس از 2 سطح به آن امتیاز دهید. آری
این بازی را دوست دارم، فوق العاده است، متشکرم.
هنگام باز کردن برنامه یک صفحه سیاه داشت. باید برنامه را در اپ استور آپدیت می کردم. بازی را درست کرد، اما من را در سطح 1 قرار داد. تمام اطلاعاتم را از دست دادم زیرا راهی برای پیوند دادن آن به حسابم برای ذخیره پیشرفت وجود ندارد. بسیار ناامید کننده.
بازی برای 5 دقیقه دید 15 اضافه می کند! میدانم که میدانم مبلغ قبض را اضافه میکند، اما این بازی تبلیغات بسیار زیادی دارد. اگر گرافیک بهتر بود میتوانستم آن را رها کنم، اما کارهای بهتری نسبت به تماشای هر دقیقه تبلیغات دارم.
سلام باری خیلی عالی عالی من بهش 5ستاره میدم
آیا می توانید فیزیک gta ragdoll را اضافه کنید؟ متشکرم
بسیارعالی خسته نباشین
من اول فکر می کردم ولی عالیی
بازی مفرح. تبلیغات خیلی زیاد وقتت را تلف نکن
زمانی که شما 3 باکس خروج را فشار دهید، به نوعی تبلیغ 5 ثانیه ای را 15 ثانیه می سازند. کل پاره کردن دانلود نکنید
تبلیغات خیلی زیاد آن را حذف کرد.
تبلیغات بسیار زیاد حتی وقتی نه می گویید، همچنان مجبورید آنها را تماشا کنید. مگر اینکه دوست دارید دائماً تبلیغات را تماشا کنید، این را پخش نکنید.
بعد از چند بازی و سپس بی حوصلگی شروع به تقلا می کند، من باید چندین بار بازی را ببندم تا دوباره راه اندازی شود، وقت گیر است لطفاً مشکل را برطرف کنید در غیر این صورت یک بازی عالی خواهد بود.
واقعا بازی عالی هست .من که خوشم اومد..واقعا عادت پیدا میکنی بهش کافیه فقط یه بار بازی کنی
این بازی عالیه حتما نسب کنید دست سازندش درد نکنه
10 ثانیه بازی برای 30 ثانیه تبلیغات. لنگ.
این زیاد خوب نبود
بازی تخریب شبه فیزیک و پلتفرم ADnoyance. آفلاین کار می کند. شما پس از هر سطح، ADnoyance دریافت خواهید کرد، چه جوایز را انتخاب کنید یا نه، بنابراین من توصیه می کنم همیشه گزینه ADnoyance پاداش را انتخاب کنید. فیلد جایزه "تصادفی" آیتم های ویژه را فقط در سومین بار امتحان می دهد، این "تصادفی" غیر تصادفی دو برابر A(ناراحت کننده)D(irt) را برای هر آیتم "ویژه" تضمین می کند که چیزی جز ظاهر متفاوت به لانچر شما ندارد. 3 ستاره برای امکان آفلاین.
این بازی بسیار سرگرم کننده بود و من تبلیغات را درک می کنم، اما زمانی که تبلیغات بعد از هر بازی شروع به آمدن کردند. این برای من خیلی زیاد بود 6 ثانیه بازی سپس 30 ثانیه تبلیغات. پس منصرف شدم به این 5 ستاره می دادم اما تبلیغات 4 ستاره را از بین برد
بازی بسیار آسان است. تبلیغات خیلی زیاد من نمی توانستم ببازم، تلاش کردم. فروشگاه بسیار گران است بعد از این پست حذف میشه
گرافیک عالی است، گیم پلی بازی عالی است و به خوبی پیش می رود. فیگورهای کوچک کارهای احمقانه انجام می دهند و وقتی کشته می شوند فریاد کوچکی می زنند. آن را دوست دارم!# بازی نهایی!
Slingshot Smash-Shooting Range እንቅስቃሴ ያለባቸው rjlp
به تازگی شروع به بازی کرده است و تا کنون خوب است، شاید برای بسیاری از تبلیغ کنندگان
تبلیغات بیش از حد